Zunanja ozvočenja

Predvajanje glasbe na vrtu, terasi, balkonu ali zimskem vrtu predstavlja sestavni del druženja s prijatelji oziroma družino in hkrati prijetno sproščanje na prostem.

Za razliko od notranjih prostorov, je vrtna oprema na prostem mnogo bolj izpostavljena različnim zunanjim vplivom: vlaga, vročina, mraz, UV sevanje. Namenska avdio oprema namenjena zunanji uporabi pa je zgrajena tako, da kljubuje vsem naštetim zunanjim vplivom.

Z željo po izpolnitvi pričakovanj poslušalca imamo v svojem prodajnem programu namensko ozvočenje, ki je namenjeno točno določenim tipom zunanjega okolja. Hi-Fi zunanje ozvočenje proizvajalca FOCAL bo poskrbelo za kvalitetno reprodukcijo glasbe na terasi, kjer se boste po napornem dnevu prijetno spočili. Druga linija FOCAL zvočnikov namenjenih zunanji uporabi model OD108 pa je bila izdelana z namenom uporabe v okoljih, kjer je zaradi velikih površin potrebna glasnejša glasba, ki bo zapolnila prostor.

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/zunanja-ozvocenja#sigProIda74c1faba2


Ponudba zunanjih zvočnikov proizvajalca Monitor Audio sestoji s štirih modelov od katerih se trije razlikujejo po velikosti, četrti pa predstavlja model, kjer iz enega samega zvočnika pritegnemo stereo reprodukcijo zvoka.

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/zunanja-ozvocenja#sigProIdad90733977


Naša ponudba se pri teh dveh proizvajalcih še ne zaključi. Na voljo imamo celoten outdoor program proizvajalcev Q Acoustcics, SpeakerCraft, Aton, APart-Audio, Stealth Acoustics... Slednji slovi po svojem StingRay zvočniku, ki je bil izdelan natančno z namenom preživeti v najhujših zunanjih okoliščinah vključno z namenom uporabe v obmorskih objektih.

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/zunanja-ozvocenja#sigProIdf30d082552

Zadnje novice