Focal

Vodilni v svetu na področju vrhunskih Hi-Fi, High-End, vgradnih in multimedijskih zvočnikov.

Začetki podjetja segajo v pozna sedemdeseta leta, ko je ustanovitelj, Jacques Mahul, ljubitelj hifi glasbe, šolani inženir in specialist za zvočniške enote, v majhnem družinskem podjetju začel z inženiringom in izdelavo zvočniških enot pod znamko FOCAL - podjetje, ki je danes poznano kot francoski oblikovalec in proizvajalec slušalk ter zvočnikov za domačo Hi-Fi in multimedijsko uporabo, avto akustiko, snemalne studie in poslovno uporabo. 

Prve zvočniške enote izdelane pod znamko FOCAL so požele takojšen uspeh. Istočasno pa se je pričel razvijati tudi rang manjših zvočnikov pod imenoma JMlab. FOCAL-JMlab se je v sredini devetdesetih uveljavil kot vodilni proizvajalec zvočnikov v Franciji. 

 

Oglejte si zanimivo predstavitev in zgodovino podjetja FOCAL v 5 minutnem videu. 

 

Že več kot 30 let FOCAL oblikuje, razvija in proizvaja visoko kakovostne zvočnike in zvočniške enote. FOCAL združuje strast, tradicijo in tehnološko dovršenost ter tako zagotavlja optimalne rešitve  za maksimalne užitke ob poslušanju.  

 

Svojo ponudbo so kategorizirali v 3 večja področja dejavnosti

HOME AUDIO


Stereo zvočniki, domači kino, multimedija in javne površine

CAR AUDIO


Sistemi in rešitve za vrhunsko avtoakustiko.

PROFESSIONAL MONITORS


Studio zvočniki za profesionalne in domače studije.

Made in France                           
MADE IN FRANCE

Poslovna strategija podjetja FOCAL je imeti nadzor nad celotnim proizvodnim procesom. FOCAL produkti vseh rangov so oblikovani, razviti in v celoti izdelani v Franciji. Za razvoj in tehnološko inovativnost skrbi