Vgradni zvočniki

Vgradni stenski, stropni oziroma očem nevidni zvočniki.
Sodobne čiste linije in želja po integraciji so pripeljale do izjemno širokega izbora vgradnih zvočnikov namenjenih poslušanju tako glasbe Hi-Fi kakovosti, kot tudi hišnemu kinu ali le predvajanju glasbe z ozadja.

Kuhinje, kopalnice, savne, hodniki, spalnice, kabineti, domači fitnesi ali dnevna soba - povsod, kjer je prostor omejen, vendar še vedno velika želja po kvalitetni glasbi - so pravi naslovi za vgradne zvočnike.

Primerni so za vgradnjo v strop ali steno, znamo in zmoremo pa jih kombinirati tudi s klasičnimi zvočniki. Hišni kino ima tako lahko spredaj postavljen sistem treh klasičnih zvočnikov in subwoofer, ki bodo poskrbeli za kinematografsko doživetje filma, zadaj pa namesto satelitskih zvočnikov uporabimo stenske vgradne zvočnike. Samega zvoka bo, v primerjavi z uporabo manjših satelitov, mnogo več, ob ničelnem posegu v vaš dragoceni prostor.

Omogočamo pester izbor ponudnikov rešitev za različne proračune. Proizvajalci s katerimi največ delamo so, Focal, Q Acoustics, SpeakerCraft in Indiana Line.

FOCAL ponuja več serij stropnih in stenskih vgradnih zvočnikov izjemne sonične zmogljivosti, s serijo Electra pa vstopa v svet nepredstavljivega - Glasbeni High-End. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/vgradni-zvocniki#sigProIdac995c6cba

Q ACOUSTICS je mlado podjetje, ki ponuja elegantne vgradne zvočnike za suhe in vlažne prostore. Odličen zvok se skriva za okroglo ali kvadratno magnetno mrežico brez robu.

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/vgradni-zvocniki#sigProId579085a9d4

SPEAKERCRAFT kot vodilni ponudnik vgradnih zvočnikov, postavlja vedno nove in nove smernice in inovacije v svetu vgradnih zvočniških sistemov. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/vgradni-zvocniki#sigProId005eeb0f0d

INDIANA LINE ponuja stenske in stropne vgradne zvočnike primerne za distribucijo zvoka, hifi sisteme in prostorske efekte. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.als.si/avdio-video/vgradni-zvocniki#sigProId73ac4acb14


Za gostinske lokale, hotele in druge javne objekte ponujamo vgradne zvočnike s potrjenim standardom UL-94 (standard za varnost vnetljivosti plastičnih materialov za dele v napravah).

Stenski vgradni zvočniki (High-End, High-Fidelity in zvočniki za uporabo v ambientalnih okoljih)

Zadnje novice